Få en haveplan til medlemspris

Haveselskabet, havearkitekt, haveplan, havetegning, bedplaner
Ved hjælp af Haveselskabets havearkitekter kan du nu få planlagt den have, du altid har drømt om.

Få tegnet en haveplan af en af landets dygtigste landskabsarkitekter.

I Haveselskabet kan du få hjælp til havens indretning af nogle af landets dygtigste landskabsarkitekter til favorable priser. Fælles for de udvalgte landskabsarkitekter er, at de har stor erfaring med at indrette haver af enhver art. De kan hurtigt se de spændende muligheder i din have, og de tager udgangspunkt i dine ønsker. 

Man kan vælge mellem de fire medlemspakker:

1. Havebesøg

Du får besøg af en havearkitekt i ca. 1 1⁄2 time. Sammen gennemgår I haven. Havebesøget kan indbefatte en hurtig råskitse på stedet. 
Medlemspris: 1.800 kr.

2. Haveskitse af et delområde

Delområdet kan for eksempel være placering og størrelse på terrasse, type af belægning, bede, der formgives, eller træer og buske, der placeres. Delskitsen får et mindre område af haven til at hænge sammen og tager stilling til det overordnede plantevalg.
Medlemspris: 2.900-3.400 kr.

3. Haveskitse over hele haven

En haveskitse er et praktisk redskab, når man vil i gang med at omlægge sin have. Ved en havevandring gennemgås muligheder og ønsker. Besøget munder ud i en haveskitse. Den kan indeholde placering af terrasse, stier og type af belægning. Bedene formgives, og placeringen af drivhus, træer og andre elementer i haven angives. Skitsen får haven til at hænge sammen i form og indhold og tager stilling til det overordnede plantevalg. 
Medlemspris: 5.200-5.800 kr.

4. Haveplan

Du får udarbejdet en farvelagt haveplan med detaljeret planteliste og belægningsløsninger. Alle planter i planen er placeret og beskrevet med både antal og deres latinske og danske navne. En belægningsplan med angivelse af flisetype og -mønstre kan indgå. Der udarbejdes løsninger på eventuelle niveauforskelle med trapper, skråninger eller støttemure, og materialerne beskrives. I haveplanen angives også vejledning til fremtidig vedligeholdelse.
Medlemspris: 8.500-9.000 kr.

Sådan gør du:

Du skal være medlem af Haveselskabet for at få tegnet en haveplan gennem Haveselskabet: Klik her for at melde dig ind

Log ind, hvis du er medlem

Er du allerede medlem, kan du logge dig ind på hjemmesiden, og læse mere om, hvordan du bestiller en haveplan, og hvad der er af forskellige muligheder: Log ind her

Læs også artiklerne "Få hjælp når haven driller" og "Nem og romantisk have ønskes"

 

Læs resten af artiklen
Meld dig ind i Haveselskabet.
Er du allerede medlem af Haveselskabet?
Du kan læse hele artiklen, hvis du logger ind: Log ind her

kontakt haveselskabet