Gå til hovedindhold
Forsiden af tre numre af magasinet Haven
Artikel - Cph Garden

20.000 gæster kommer ikke af sig selv

Haveselskabets navn forpligter, og vi begynder markedsføringen af Cph Garden allerede nu.
søn. 23. okt. kl 12:26

I første omgang informerer vi via magasinet Haven til foreningens over 30.000 haveglade medlemmer, hvor vi fortæller om arrangementet og selvfølgelig også rekrutterer frivillige til at hjælpe med afviklingen. 

I 2017 begyndes markedsføring i landsdækkende aviser og livsstilsmagasiner og på tv. Markedsføringen af Cph Garden i udlandet, f.eks. Skandinavien og Nordtyskland vil foregå gennem livsstilsmagasiner inden for haveområdet og gennem de enkelte landes nationale haveselskaber og foreninger. Derudover prioriteres et stort pressearbejde for at få fortalt historien om Cph Garden som en rigtig havemesse/flowershow.

For yderligere pressekontakt, tag kontakt til pressekoordinator, Regine Wowk på regine@wowk.dk 

Cph Garden markedsføres via magasinet HAVEN – og inddrages på Haveselskabets mange andre platforme. Vi samarbejder med forskellige PR bureauer, der har erfaring fra andre store messer samt med en "social gardener”, der er professionel kommunikationsrådgiver på alle de sociale meder. Magasinet Haven her pt 180.000 læsere, Haveselskabet har over 40.000 følgere på facebook, over 6500 følgere på instagram – og der er ca. 25.000, der modtager nyhedsbrevet Haven Weekend ca. 2 gange om måneden.

 

Haveselskabet vil gøre alt for at indfri gæsternes forventninger og vil derfor sørge for, at alle tiltag har en faglig forankring, at salgsboderne er nøje udvalgt blandt danske og udenlandske aktører inden for branchen, og at den tekniske afvikling fungerer. 

 

Ring gerne til Haveselskabet på tlf. 45936000, hvis du har lyst til at distribuere brochurer eller postkort omkring Cph Garden. Tak kontakt til Marketingchef Bente Enert, hvis der er forslag, kommentarer eller generelle spørgsmål på be@haveselskabet.dk

Glæd dig til Cph Garden

Fra 21. til 25. juni inviterer Haveselskabet sammen med Silvan til stort haveshow i Valbyparken. Meld dig ind i Haveselskabet og få billetten til halv pris.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet