Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter

3 haver i Idom

3 åbne haver i Idom den 10. august 18.00 - 21.00 - To inspirerende villahaver og en stor landbohave - 10 kr pr have

Info

Hvornår 
10. august 201718:00 til 21:00
Pris 
10,00
Medlemspris 
10,00
Afdeling/kreds 
Holstebro

Henny og Vagn Olesen, Estrupvej 42 A, Idom

En stor villahave, hvor hver en krog vidner om parrets store planteglæde og sans for detaljen. Her er blomster, træer og buske sat sammen i en frodig og harmonisk enhed, så man både kan nyde haven som en frodig og harmonisk helhed og betragte hver enkelt plante, som strutter af sundhed og grokraft.

Her er mange forskellige roser, klematis, som kravler og af pergolaer og stakitter og her er havekrukker fyldt med planter på alle sider af huset.

En have der er fyldt med kreative og velfungerende finesser.

Kirsten og Hans Rasmussen, Kofeltvej  91, Idom

En villagrund, hvor hus og have indgår i en harmonisk helhed, hvor planterne vokser helt op af huset, og hvor huset vokser helt ud i haven med hyggelige siddekroge og et fantastisk hjemmebygget drivhus, som både er til planter og til eftertanke.
Det er en have, som vidner om parrets store planteinteresse og plantekendskab, men det er også en have, hvor planterne i de forskellige bede  både skal klæde  hinanden og syne af noget så stor en del af vækstsæsonen som muligt.
Det er en have med frugttræer espalieret op ad havemure, og en vindrue på husets sydgavl, som hvert år kvitterer med masser af druer. Og så er det en have, hvor parret også  gerne vil skabe rum for både fugle og sommerfugle, som er deres store interesse
 
 
Karen og Sven Erik Ramsgaard, Burvej 20, Idom
En meget stor landbohave, hvor målet er at få kultur og natur til at klæde hinanden. Det er en have med et omfattende stisystem, som leder gennem store grupper af stauder og fører gennem skovhaver, hvor der løbende plantes  nye spændende træer og buske og bunddækkende stauder og løgvækster. Stierne  fører  gennem rhododendronbede ned til en slugt med en blomstereng, hvor kulturen gradvist glider over i det rene vildnis. Det er en have med mange forskellige slags bærbuske og frugttræer, som er placeret så man i sæsonen støder ind i noget spiseligt over alt i haven. Det er en have med et rigt fugle- og insektliv, og en have hvor rådyr og dådyr færdes dagligt.
 

Adresse 
Idom
Idom
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Sven Erik Ramsgaard
20912322

Tilmelding ikke nødvendig

Bliv medlem af Haveselskabet

Få 5 numre af HAVEN, gratis rådgivning, aktuelle medlemstilbud og mange andre medlemsfordele for kun 325 kr.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet