Gå til hovedindhold
Charlotte Garby, Haveselskabets direktør. Foto: Martin Sølyst.
Charlotte Garby, Haveselskabets direktør. Foto: Martin Sølyst.
Artikel - Cph Garden 2017

5 dages fest for haveglæden

Nu prøver Haveselskabet noget helt nyt: Vi afholder et stort haveshow over fem dage, som vi kalder Cph Garden. Haveselskabets direktør, Charlotte Garby, fortæller her, hvad hun glæder sig mest til at opleve.
Charlotte Garby - 
30. maj 2017

Under planlægningen af Cph Garden er jeg blevet spurgt, hvad jeg selv glæder mig allermest til. Det er næsten ikke til at svare på, fordi planlægningsprocessen har været så lang, og vi har haft så mange idéer, aktiviteter og muligheder, som skulle undersøges, planlægges og vurderes.

Men så begynder hver enkelt showhave pludselig at tage form og blive til virkelighed på havedesignernes tegnebræt. Nu, hvor jeg kender alle haverne, kan jeg ikke vælge, hvilken jeg bedst kan lide eller glæder mig allermest til at se. Det ville nok også være mærkeligt, for det er nogle af Danmarks dygtigste havedesignere, der står bag.

Tegninger af showhaverne ved Cph Garden

Noget for enhver smag

Det er heller ikke muligt at vælge blandt de mange indlæg i form af foredrag, workshops og demonstrationer. Jeg vil gerne opleve det hele, og i det mindste håber jeg bare på, at der bliver nogle stunder, hvor også vi, der arbejder med Cph Garden, kan nå at få glæde af al den viden, de mange aktører vil dele med os.

Udpluk fra det store eventprogram ved Cph Garden.

Der bliver noget for enhver – for havenørden, for køkkenhavedyrkeren, for dem med de skønne prydhaver, for den selvforsynende økolog, for byhavemennesket og for ham, der blot er glad for at lege med planter og vil nyde en stor havefest sammen med os andre.

Kronprinsessen

Kronprinsessen gæster Cph Garden

Som noget helt ekstraordinært glæder jeg mig til sammen med bestyrelsesformanden at tage imod H.K.H. Kronprinsesse Mary, som besøger Cph Garden på åbningsdagen.

Det er en meget stor ære for os at kunne byde kronprinsessen velkommen, og det gør mig både ydmyg og utrolig stolt, at hun finder tid til at deltage i Haveselskabets event.

Stor opbakning fra branchen

En anden ting omkring Cph Garden, som også gør mig stolt, er, at så mange professionelle i haveverdenen støtter op om aktiviteten som partnere, sponsorer, anlægsgartnere og udstillere.

Det har undervejs udviklet sig meget bedre og med langt større opbakning, end jeg turde håbe på. Det samme gælder for en stor del af de mange spændende specialforeninger, som også møder op. 

Jeg vil gerne sige alle og enhver en stor tak for den opbakning, I har givet os, for det er den, der har gjort det hele muligt.

Haveglæde skal deles

Nu tror I måske, at jeg ikke ved eller ikke kan beslutte mig til, hvad jeg glæder mig allermest til. Jeg glæder mig allermest til, at I kommer og tager del i denne store begivenhed sammen med os – at I kommer til Valbyparken og deler fællesskab, havedrømme, ny viden og nye idéer med alle os andre.

Haveglæden skal deles, så er den dobbelt så god. Det er grunden til, at vi holder Cph Garden. Rigtig hjertelig velkommen.

Giv HAVEN som julegave

Forkæl én, du holder af med magasinet HAVEN + et medlemskab af Haveselskabet. Giv 5 numre af HAVEN for 345 kr. eller 10 numre for 630 kr.