fbpx Få en flot plæne uden at forurene omgivelserne eller øregangen | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Artikel for alle

Få en flot plæne uden at forurene omgivelserne eller øregangen

Har du en have med græsplæne, så ved du alt om, at der ligger en ret fast opgave på to do-listen hver uge hele sommeren. Græsset skal slås. Det kan være en både larmende og besværlig opgave, men det behøver det ikke være. Med en støjsvag batteridrevet plæneklipper kan du både pleje miljøet, din plæne og forholdet til naboer og familiemedlemmer.

Sponseret

14. maj 2020

Kan du slå græs mens naboen drikker kaffe?

Du kan roligt kaste dig over græsslåningen, selv om naboerne netop har sat sig med en kop kaffe på den anden side af hækken. Det kræver bare, at du vælger en støjsvag plæneklipper. 

Med den nyudviklede Advanced Rotak plæneklipper har Bosch reduceret støjniveauet markant. Samtidig har lyden fået en mere behagelig akustik, så den snarere har karakter af en dyb brummen end en høj motorlyd, der skærer i ørerne.

Og det er naturligvis ikke blot til gavn for naboerne, men også for dine egne ører, der alt andet lige er tættere på plæneklipperen end nogen andens.

Mere klimavenlig
Ud over at den er støjsvag, så er Advanced Rotak mere klimavenlig end eksempelvis en benzindreven plæneklipper, og så er den nem at arbejde med. 

Den er nemlig batteridrevet, og det betyder, at du er fri for at bakse med en lang ledning, mens du klipper plænen, hvilket giver en kæmpe frihed.

Smuk plæne og god arbejdsstilling
Og så skal vi ikke glemme hele formålet med at slå plænen. Nemlig at du får en flot og tæt klippet græsplæne, der er en fryd for øjet. 

Med Advanced Rotak kan du med et enkelt klik justere højden på græsset i syv trin fra 25 mm til 80 mm, og samtidig er den udstyret med plænekamme, der sikrer, at du klipper græsset smukt helt ud til kanten af bede og meget tæt på fx mur eller hegn. 

Derudover er plæneklipperen fra Bosch udstyret med LeafCollect-kniven, der på smukkeste vis opsamler og findeler bladene i græsposen, så de er nemme at bortskaffe. 

Er der én i husstanden, der har den faste tjans med græsslåningen, eller skiftes I til det? Intet problem, for Advanced Rotak har indstillelige håndtag, der aflaster kroppen under arbejdet med en ergonomisk optimal arbejdsstilling til både høje og knap så høje havemænd og -kvinder.

Invented for life
Bosch er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser, der lige siden begyndelsen, i Stuttgart i slutningen af 1800-tallet, har haft innovation, driftssikkerhed og socialt engagement som sine største styrker. 

Gennem verdenskrige og oliekriser har Bosch overlevet og udviklet sig gennem en konstant idérigdom og fleksibilitet. Fra biltændinger, forlygter og ABS-bremser over sensorteknologi til køkkenmaskiner eller værktøj til hus og have. Og altid med mottoet: ”Invented for life”. Opfundet til livskvalitet, livsglæde og begejstring.

Læs mere om græsslåmaskinen her

Konkurrence
Du kan vinde en Advanced Rotak 950 med 2 stk. 36 V 4,0 Ah batteri og lader til en værdi af ca. 5.500 kr. Du skal skrive en mail på vind@haveselskabet.dk - og fortælle hvor stor din græsplæne er. Vinder får direkte besked ultimo juni. 

E-mailadresser på dem, der deltager i konkurrenen gives videre til Bosch, der fremsender en forespørgsel om de må fremsende materiale.

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN giver masser af inspiration, viden og nyttige tips. Prisen er 345 kr. for 5 numre eller 630 kr. for 10 numre. Sammen med magasinet følger et medlemskab af Haveselskabet og mange fordele.