Gå til hovedindhold
Åben Have

3 skønne "åbne haver"

Haven er en legeplads, hvor der altid er et hav af projekter igang. Naturgrund m/staude-køkken-skovhave, drivhus m.m.

Arrangeret af afdeling/kreds

Åbningstider 
Pris 
Fri entre
Medlemspris 
Fri entre
Beskrivelse af haven 

3 ÅBNE HAVER

Tirsdag den 9. juli, fra kl. 17.00 - 21.00.

Så skal vi igen på ”rundtur” til 3 skønne haver.

Du bestemmer selv rækkefølgen – alle tre haver er åbne fra 17-21 – fri entre`.

Lotte Bjarke, Sondrupvej 42, 8350 Hundslund

Haven ligger midt i naturen på kanten af de skønne, fredede Sondrup bakker. Det meste af det 5.000 m2 store areal er naturgrund, men staudehave, køkkenhave, skovhave og andre hyggelige haver er gennem de seneste ti år kommet til at putte sig i lommer rundt omkring på grunden og ligger nu som hyggelige rum forbundet af græsstier omgivet af naturhave.

Grunden skråner markant, så der er have i flere niveauer og desuden en skøn udsigt over Horsens Fjord fra den sydvendte terrasse, der er indrettet som en grøn oase med spejlbassin og masser af grønne planter i krukker.

Krukker er i det hele taget en passion, der giver sig udslag i store krukkegrupper med skiftende farvetemaer mange steder i haven, designet til at bløde flisebelagte partier op og byde velkommen til en blomstrende verden.

Der er indrettet masser af siddepladser rundt om i haven, hvor de enkelte haverum kan nydes i ro og mag. Køkkenhaven ligger i et rum for sig godt gemt af vejen fra omverdenen. Der er drivhus viet til grønsagsproduktion, mens staudehavens nye hjemmebyggede trædrivhus er planteværksted og frodig udestue.

Der er en stor mangfoldighed af planter - især stauder og sommerblomster - for her er det planteglæden, der driver værket. Stemningen er afslappet, der er plads til naturen og lidt mos i plænen og skvalderkål i krogene kan ikke ødelægge humøret. Haven er en legeplads, hvor der altid er et hav af projekter i gang. Den bliver aldrig perfekt, og heldigvis for det. Det perfekte kan nemt blive lidt kedeligt.

Følg årets gang i haven på bloggen på www.helthenihaven.dk.

 

 

Adresse 
Sondrupvej 42
8350 Hundslund
Kontakt 
Ellen Kristine Kyed Jørgensen
51803948

Hold selv Åben Have

Har du lyst til at vise din have frem for andre haveinteresserede? Tilmeld din have til Åbne Haver og Havefestival.