Gå til hovedindhold
Åben Have

Åbne haver i Struer

Åbne haver i Struer, mandag den 8. august 2022, kl. 18.00 til kl. 21.00
Åbningstider 
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Beskrivelse af haven 

Kirsten og Frank Lynge

Hunsballevej 63, 7600 Struer

Husmorhave med høns på Hunsballevej.

I 2017 fik vi gentegnet vores have af Lilly Ravn efter at den gamle var blevet for uoverskueligt at holde. Kravet var nu noget mindre plejekrævende. Og med høns!

De er i dag et af de bærende elementer jeg har i haven. Alt det andet er kun for sjov. Noget for øjet, næsen, øret og selvfølgelig maven. En rigtig husmorhave hvor arkitekturen er gået fløjten og børnebørnene kan finde noget godt at putte i munden.

Anders og Solveig Gravesen

Bøgevej 3, 7600 Struer

Vores have er ikke så blomsterrig i august, som i forårsmånederne, men vi vil gerne vise, hvad vores have formår på denne årstid. Roserne, som vi har en del af, vil alt efter vand og varme stå meget flot.

Som noget forholdsvis nyt, er vores interesse faldet på heuchera / alunrod. Det er planterne forskellige bladfarver, vi er faldet for. Vi har også forskellige liljer i alle højder – op til 2 meter. De giver en fantastisk duft i haven. Hortensia og meget mere, vil også være værd at se på.

Conny og Jørgen Abildtrup

Pilevej 27, 7600 Struer

Haven er anlagt i 1970 af tidligere ejere. Der er løbende foretaget mange ændringer. Dog er den oprindelige plan med en stor græsplæne bibeholdt, til glæde for børn og børnebørn. Haven er en ganske almindelig have med lidt af hvert, også en køkkenhave til glæde i løbet af året. I haven er der især mange rododendron, hostaer og bregner.

En almindelig ugenert have til stor glæde for ejerne hele året.

 

Adresse 
Hunsballevej 63, Bøgevej 3 og Pilevej 27
7600 Struer
Kontakt 
Henning Pedersen
+4529288515