Gå til hovedindhold
Åben Have

Berg's Fairytale Garden

Berg's Fairytale Garden er en moderne have som er nytænkende og eksperimenterende selvforsynings og produktions have.

Kaffe/Kage kan købes

Mad må medbringes

Salg af planter fra haven

Åbningstider 
Pris 
Entré 50 kr, børn under 18 år gratis adgang.
Medlemspris 
Entré 50 kr, børn under 18 år gratis adgang.
Beskrivelse af haven 

Her hos Berg's Fairytale Garden vil du møde en festfyrværkeri af en energisk have som både er nytænkende og som har en kæmpe skaber drivkraft. Og som hele tiden eksperimenterer med nye ting og som arbejder meget med designet i haven.

Vi er det som vi kalder for en selvforsynende produktionshave, som betyder at næsten alt vi laver, har en eller anden form for bagvedliggende tanke om produktion.
Men vi arbejder os meget med at vise at selvforsyning og produktion også kan laves på en smuk og estetisk måde. Det gør vi meget igennem designet af haven og de mange smukke blomster, træer og planter i haven.

Vi flyttede ind for lidt over 5 år siden og har på den tid bygget haven op, da der ikke rigtigt var så meget I haven da vi flyttede ind.
Dette har også været en helbredsrejse da vi begge lider af kronisk sygdom og gerne vil gøre alt hvad vi selv kan for at forbedre helbredet. Derfor er vores have også en totalt giftfri have og alt vi laver i haven er opstået ud af en kæmpe passion for det vi laver.

Vi er selvforsynende med grønt, grønsager, rodfrugter, bær, frugt, skæreblomster til buketter, æg og kylling.

I de tidlige måneder af dette år bliver haven udvidet med endnu en skærehave i smukt design. Det nye anlæg bliver på omkring 200 kvm stort. Og vi har siden vi købte huset tilkøbt og udvidet grunden med 700 kvm.

Vi har også stor passion for hønseavl og er de førende inden for hønseavl af farvede æg i Danmark.
Æggebilledet som ses under billeder har de seneste måneder gået viralt på de sociale medier, med over 25 millioner likes og som det ser ud nu skal billedet udstilles på national museum i både USA og Schweiz. Hvilket vi selvfølgelig synes er meget spændende.
Man kan selvfølgelig også komme og se de mange smukke høns i haven.

Så kom og få en spændende oplevelse I haven.

Der vil igen i år også være en goodiebag til de første 100 gæster per åbningsdag. Med fine gaver og rabatkoder i.

Der vi også være en års konkurrence man også deltager i, hvor man kan vinde fine præmier. Lodtrækningen af dette kommer i Januar 2023 hvor der bliver trukket lod mellem alle betalende gæster fra året.

Entré koster 50 kr for voksne, børn under 18 år gratis adgang.
Dog med undtagelse af halloween hvor der er en entré på 40 kr per barn over 4 år. Der får børnene så en juice og et pølsehorn med I entréen. Børn under 4 år har gratis entré.

Adresse 
Olstrupvej 34
34
4690 Haslev
Kontakt 
Janus Berg
+4550808484