Gå til hovedindhold
Åben Have

Bondehave med glimt i øjet

Firelænget gård med en dejlig have hvor vi boltrer os og ser frem til at tilbringe en nydelsesfuld og aktiv alderdom

Kaffe/Kage kan købes

Mad må medbringes

Pris 
20 kr.
Medlemspris 
20 kr.
Beskrivelse af haven 

Vores have er på 8700 m2 og blev i 2015 valgt som årets dejligste have i TV2 Fri´s haveprogram.
Vi har tidligere haft en meget lang beskrivelse af haven her - i år gør vi det lidt kortere.
Årets dejligste have i 2015 - og hvis I spørger os er den stadig lige dejlig og måske lidt til. Alting gror jo - og pludselig ser haven alligevel anderledes ud - alt er blevet lidt større, blomster, træer og buske.
En sjov udvikling at følge. Også fordi vi jo bliver ældre - så et eller andet skal der vel langsomt ske. Helst ikke med os, men med haven.
Nå, men siden sidst er den ene af "gartnerne" blevet sygdomsramt og kan formodentlig højst yde 1/3 af den tidligere kapacitet. Vi ser hvordan det går men er naturligvis i tænkeboks om hvad der kan gøres nemmere - mindre arbejdskrævende. Køkkenhaven f.eks. - flere blomster - mindre mad. Hvor meget grønt kan 2 gamle mænd overhovedet spise.
Vi er også meget interesserede i at holde hele haven så naturlig som muligt - dog under kontrol - men ingen gift - ingen kunstgødning - intet haveaffald forlader matriklen, men bliver brugt på anden vis. Fugle og småkryb synes at holde af det.
Og vi har stadig staudehave, woodland, havebassin, abildgård, køkkenhave - anlagt som potagere, blomster-eng med "svævende" lysthus, kompostområde samt hønsehave.
I år holder vi åbent 30.maj til havefestivalen.
Måske ses vi.

Adresse 
Liselundvej 18
Ålebæk
4791 Borre
Kontakt 
Hans Sattrup og Keld Nielsen
2980 7235