Gå til hovedindhold
Åben Have

Britt og Eriks have i Tårnby. En have med historie, som du kan gå på opdagelse i. Nu muligt at følge haven året rundt. Åbningsdage lægges løbende op.

900 m2 have med fokus på, at der altid skal være noget flot at se på. Mange træer, buske og tætplantede stauder.

Havevandring med guide

Mad må medbringes

Åbent efter aftale

Salg af planter fra haven

Åbningstider 
26. september 2021 13:00 til 16:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

Vi har haft haven i 35 år, og den byder på mange træer og buske, både stedsegrønne og løvfældende, rhododendron, tætplantede stauder, pæoner, juleroser, hosta, bregner, roser, klatreplanter og bunddække, 17 store granitsten og forskellige stier med granitskærver, barkflis og en "girafsti" med ølandssten, flere terrasser og hyggekroge, køkkenhave med højbede, bærhave og drivhus.
Vi har fokus på at skabe et havefrirum, der også giver mulighed for ro og fordybelse, hvor haven "passer sig selv", men også er en oplevelse at gå rundt i, da du ikke kan se det hele på en gang, og sidst men ikke mindst er et godt levested også for insekter, fugle, frøer og pindsvin, så derfor også en giftfri have.
Inspiration har vi selv fået ved bl.a. at besøge andres haver, og vores have er åben året rundt efter forudgående aftale. I 2021 bliver det muligt at følge haven året rundt. Åbningsdage lægges løbende op.
Der er mulighed for at købe overskudsplanter fra haven samt buketter, dekorationer og kranse afhængigt af årstiden.

Adresse 
Præstefælledvej 80
2770 Kastrup
Kontakt 
Britt Andersen
22606350