Gå til hovedindhold
Åben Have

Cottagegarden på Skrænten

Have med mange blomster i cottagegarden stil, køkkenhave med stort drivhus og en masse forskellige tomater ude og inde
Åbningstider 
27. juni 2021 13:00 til 16:00
Pris 
0 kr
Medlemspris 
o kr
Beskrivelse af haven 

I haven, som har været min passion og mit projekt i 29 år, kan du både opleve min kærlighed for engelske haver og min nyere glæde ved køkkenhaven. Jeg elsker at så alle mulige frø både grøntsager, blomster, buske og træer, som er spredt udover alle bedene.
Haven er inddelt i rum med roser, stauder, sommerblomster og løgvækster, der tilsammen giver Cottage Garden Look af nøje planlagt tilfældighed uden at være for friseret.
I drivhuset dyrker jeg bl.a. chili, peberfrugt og auberginer, men især tomater, som har en særlig plads både i drivhuset og ude i køkkenhaven. Jeg har i adskillige år dyrket forskellige sorter både ude og inde, og hvert år prøver jeg en håndfuld nye af og vurderer, om nogle af dem skal optages i det faste sortiment. I sommeren 2020 havde jeg 28 forskellige tomater.
I resten af køkkenhaven finder du krydderurter, adskillige kåltyper, kikærter og selvfølgelig klassikere som kartofler, bønner og jordbær.
I foråret 2019 røg den sidste bid af græsplænen i forhaven, og her har jeg bl.a. lavet et stort bed med forskellige bærbuske og frugttræer og selvfølgelig også med en masse blomster.

Adresse 
Skrænten 7
4220 Korsør
Kontakt 
Pia Søvang
22500934