fbpx Haven i Gjurup | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Åben Have

Haven i Gjurup

Parklignende skulpturhave, med historiefortælling, mulighed for køb af kunsthåndværk. besøgs have hele året.

Havevandring med guide

Hunde er velkomne

Mad må medbringes

Åbent efter aftale

Åbningstider 
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

Haven er åben hverdage fra kl. 15-18, næsten alle weekender og når flagene er oppe ud til vejen. Du er velkommen til at ringe på 30204509 for aftale om rundvisning i haven.
Avisen skrev;

I den lille landsby Gjurup, lidt uden for Hjørring, har ArtVisten sit værksted og ikke mindst galleri. Galleriet er dog et lidt mere specielt et af slagen.
Ægteparret Vibeke og Jimmi Sigsgaard er de kreative hjerner bag ArtVisten, og Vibeke laver skulpturer i makemake. Fugle, høns, ænder og grise er kun nogle af de skulpturer, hun laver i værkstedet på Løkkenvej 335.
Gennem de seneste år har ArtVisten forvandlet deres have til en sand skulpturpark. Gamle hestevogne, redskaber fra bondegården, en campingvogn fra dengang oliekrisen ramte Danmark og en Ferguson blever smukt i iscenesat med de håndlavede skulpturer. Svaneparret ved søen og de åbne døre mod markerne er kun få af de scenarier, man kan opleve i den åbne have.
Hvis billederne er inspirerende, kan jeg kun anbefale, at man selv kører en tur forbi Løkkensvej 335 i Hjørring og oplever det med egne øjne.
ArtVisten er bestemt et besøg værd!
Jens Kranen

Adresse 
Løkkensvej 335
Gjurup v/ Hjørring, se efter hønsene ved vejen
9800 Hjørring
Kontakt 
Vibeke Stensgaard
26391399