Gå til hovedindhold
Åben Have

To haver i Voerså

En idyllisk, gammel have på Albækvej 6 og en åben å-have på Klydevej 15.

Arrangeret af afdeling/kreds

Kaffe/Kage kan købes

Åbningstider 
18. maj 2021 18:30 til 20:30
Pris 
0
Medlemspris 
0
Beskrivelse af haven 

Maj 18/5: Annie og Aksel K Thomsen og Rebekka Krøg, Voerså

Hos Annie og Aksel Krøg Thomsen, Albækvej 6 Voerså kan du op­leve en skøn gammel have med masser af idyl. Man føler sig lidt som en have-lusker og man møder overraskelser om­kring hvert hjørne. Her gemmer sig køkkenhave, drivhus, store gamle træer, skønne blomster og buske. Slyngplanter bugter sig under tagskægget. Der burde være en stork på stråtaget.

Hos Rebekka Krøg på Klydevej 15 - også i Voerså besøger vi en åhave dvs. direkte med åsiden som skel. Haven er indrammet af store gamle træer med meget forskellige særpræg. Et pla­teau i niveau med åen er et aktivitetsområde med en lille sø. Der er masser af legemuligheder for aktive børn og voksne. Hævet over åen en hyggelig have med forskellige små kroge - meget vekslende planteliv og masser af fugle. Specielt blandt mange havefugle er der rugende ugler i sæsonen. Her er liv og plads til oplevelser.

Haverne ligger i den gamle bydel med små smalle veje. Det er nemmest at parkere ved det gamle kroareal. Der er 500 meter mellem de to haver. Parkeringspladsen ligger placeret imellem haverne.

Adresse 
Albækvej 6
Voerså
9300 Sæby
Kontakt 
Lise Christoffersen
+4520475826