Gå til hovedindhold
Åben Have

Idehaven - en kolonihave.

Kolonihave i cottagegarden stil, et dejligt orangeri og kreative løsninger. Stor variation af planter, buske og træer.

Hunde er velkomne

Mad må medbringes

Åbent efter aftale

Salg af planter fra haven

Haven er handicapvenlig

Deltager i Havefestival 2022
13. august 2022
Se åbningstider nedenfor
Åbningstider 
Pris 
25 kr
Medlemspris 
25 kr
Beskrivelse af haven 

I den hyggelige kolonihaveforening udlever jeg nu min passion for at have en have. Jeg elsker mangfoldigheden af planter og dyrker ligeledes en masse tomater, bær, salater m.m. Under det gamle æbletræ står liggestolen og der er udsyn til en stor del af haven. Der er mange steder i haven hvorfra man kan sidde og både kigge ind og ud. Der er flisebelagt hele vejen rundt langs hækken og det er en kæmpe fordel når hækken skal klippes. Samtidig giver det også beskueren muligheden for at kigge ind.

Jeg har nu haven på 6. år, har ændret en del og der er kommet en masse nye planter til. Der er plantet træer og buske der nu er ved at være godt vokset til. Jeg har mange krukker med en stor variation af alt fra sommerblomster til træer. Der er lavet mange sjove og anderledes løsninger i haven og der er kommet end flere til.  Jeg tilstræber at dyrke økologiskt, at udvise omhu og er glad for genbrug. 

Med tiden er der kommet meget mere spiseligt ind i haven, jeg eksperimenterer med permakultur og har minimeret spildet i haven betragteligt. Desuden komposteres meget i en anderledes form for kompostbeholdere. 

Man kan også se haven på facebook: Idehaven og instagram: helgahald 

Adresse 
Fritiden have 77
Mylius Erichsensvej
9210 Aalborg SØ
Kontakt 
Helga Hald
40152136