fbpx Lukket for flere tilmeldinger ! Mette Løbers skjulte oase ved Bønnerup Strand | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Åben Have

Lukket for flere tilmeldinger ! Mette Løbers skjulte oase ved Bønnerup Strand

Bag rosenkrat og vild natur ligger Mette Løbers hemmelige have. Grundet de smalle stier i haven, er max antal 20.

Kaffe/Kage kan købes

Åbningstider 
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Beskrivelse af haven 

Fra vejen aner man ikke, at der gemmer sig en sand perle af en have oppe på bakken. Når man først har passeret indgangen med de stramt klippede bøgehække, der giver både læ og ruminddeling, venter der i alt ni forskellige haverum.

Mettes have er skøn på alle årstider, men vi skal besøge den, når de mange Agapanthus i krukker står i fuldt flor i den italienskinspirerede gårdhave Varigotti - opkaldt efter den italienske middelhavsby.

Mette og hendes mand Ejnar har selv tegnet haven, som blev nyanlagt i 2004. Vi skal høre nærmere om havens tilblivelse og ideerne bag den.

Fra flere forskellige områder i haven er der den skønneste udsigt ud over stranden og havet Bønnerup Strand. Den skal vi nyde sammen med en kop kaffe og et stykke kage efter denne eksklusive rundvisning. Pris 30 kr.

Grundet de smalle stier i haven, er der et max antal på 20 deltagere. Tilmelding til Anette Weisz Knudsen senest den 29. juli.

Parkering: Skal foregå i rabatten på den venstre side af vejen, der hedder Havet. Ingen parkering på selve Klitgårdsvej.

Adresse 
Klitgårdsvej 2
8585 Glesborg
Kontakt 
Anette Weisz Knudsen