Gå til hovedindhold
Åben Have

Nem rækkehushave med masser af stauder

Frodigt og farverigt staudebed, der nærmest passer sig selv, espalierede frugttræer og billige hjemmedyrkede stauder

Havevandring med guide

Åbent efter aftale

Salg af planter fra haven

Haven er handicapvenlig

Åbningstider 
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Beskrivelse af haven 

Haveplanen er tegnet af Jane Schul i 1992. Den overordnede plan er organisk i form og rummer en dag- og en aftenterrasse, det store staudebed, en køkkenhave, der nu er blevet til plantebørnehave, en dråbeformet græsplæne og masser af plads til kreativ haveinteresse.
I det lange buede staudebed står småtræer, prydbuske, stauder, løg, toårige planter og sommerblomster så tæt, at ukrudtet ikke får mange chancer. Den midterste del er omlagt i 2020 med vægt på varme blomsterfarver - forhåbentlig med et seværdigt resultat. Der er ikke alene fokus på blomsterfarver men også på bladformer og -farver og på oplevelser året rundt. Selvsåede stauder får lov at blande sig som naturen og haveejeren vil.
Bedet ved husets endegavl giver fine betingelser for krydderurter og espalierede frugttræer. I den tidligere køkkenhave er der stadig plads til frugtbuske og træer, ligesom det er her, selvsåede stauder eller overskud ved nødvendig deling placeres og sælges billigt.
Lørdag den 29. maj og søndag den 30. maj er der mulighed for at besøge flere spændende haver i nærheden. Søg evt. på kort visning.

Adresse 
Hvidovregade 13K
2650 Hvidovre
Kontakt 
Lene Petersen
25883682