Gå til hovedindhold
Åben Have

Viborgvej 33, Holstebro

Viborgvej 33, Holstebro. En fin byhave med fine sammensætninger og detaljer med samling af både dagliljer og iris.

Arrangeret af afdeling/kreds

Åbningstider 
10. august 2021 18:00 til 21:00
Pris 
10,00
Medlemspris 
10,00
Beskrivelse af haven 

Anita Svenningsen, Viborgvej 33, 7500 Holstebro

Allerede når du står ved indkørslen til haven på Viborgvej 33, Holstebro, fornemmer du, at du skal lægge mærke til detaljer og haveejerens sans for fine sammensætninger.

Grunden er i alt på 581m2 og haven på ca. 450m2.

 

I indkørslen er fjernet nogle af belægningsstenene og i stedet er der fine kompositioner af husløg. Du bydes også velkommen af egen produktion af glas- og betonkunst.

I forhaven danner en stensætning linjerne i et frodigt bed med både stauder, hostaer og husløg. I paradisæbletræet vokser mistelten.

Ved indgangen pynter haveejeren med årstidens blomster og frugter, tilsat fine og sjove detaljer.

Når du runder hushjørnet, kan du se ned i en oase. Haven er omkranset af en høj hæk og det forstærker indtrykket, at niveauet ligger lavt i forhold til hus og terrasser. Græsplænen er anlagt med bløde linjer og lave stensætninger rammer bedene ind.

Haveejeren fremstiller forskelligt havekunst i beton og i et hjørne af haven der en lille planteskole med stiklinger. Både betonkunst og stiklinger er til salg.

I sensommeren blomstrer daglilje, dalia, iris og andre farverige stauder. Haveejeren har en samling på ca. 50 forskellige dagliljer, 25 forskellige iris. Flere steder er plantet frugttræer og bærbuske. I køkkenhaven er der plads til jordbær, rabarber, krydderurter osv.

Vest for huset er det flisebelagte terrasseareal, hvor der med krukker, bede, havemøbler er indrettet hyggekroge med fine detaljer.

Samme aften åben have på Allegade 22 og Valmuevej 27

Pris pr have kr. 10,00 som går til Haveselskabet

 

Adresse 
Viborgvej 33
7500 Holstebro
Kontakt 
Karen Fisker Nielsen
30134325