Gå til hovedindhold
Åben Have

Villahave i byen

Blomsterne har overtaget, omkring gamle frugtræer. Høns hygger i hønsegården. Ynglings samlingspunkt er orangeriet.
Pris 
0 kr
Medlemspris 
0 kr
Beskrivelse af haven 

De gamle frugttræer var her, da vi overtog et faldefærdigt hus og ikke mindst en meget tilgroet have, for over 20 år siden. Husker det som 1000m2 bunddække af skvalderkål og to pæoner. Nogle af frugttræerne er bevaret og jeg elsker deres krogede grene, med mos og lav. Skvalderkålen lever vi også med. Heldigvis i lidt mindre målestok, end i starten.
De sidste år har haven fået mere og mere fokus. Bla har jeg ud over et drivhus til dyrkning også fået opfyldt en drøm om et orangeri, Hvor vi kan søge læ og i det hele taget udvide udesæsonen betragteligt.
Legehuset er indraget til hyggelig hønsegård og ellers er det blomsterbedene der har mest vokseværk. Ud over de to pæoner og brombærplanten fra mormors have er plantesamlingen skabt på billigeste måde, ved byttehandler og overskud fra andre blomsterelskere. Opgiver heller aldrig håbet om at alle de små frø, jeg sår vil spire og blive til flotte planter. Når det svigter lidt, så er det afsted til plantemarkeder og dele begejstringen for alt det grønne med andre.
Jeg er kunsthåndværker og har mit værksted hjemme. Jeg holder denne dag også åbent i værkstedet. For nærmere info, find mig på Facebook under: Weihrauchkeramik.dk
Det er med ydmyghed at jeg åbner op til haven og inviterer til en rundtur på min skrånende grund, med blomster, bærbuske, høns, hjemmebyggede plateauer og pergolaer. Jeg holder mig for øje at det er processen med haven der gør mig glad, fremfor jagten på det perfektionistiske. Drømmen om at udvikle haven er intakt, så om jeg er i gang med at søsætte en ny ide, må du se når du besøger mig.
Kom og del en haveglæde med mig;-) Vh Karina Weihrauch

Adresse 
Koldingvej 60
8800 Viborg
Kontakt 
Karina Weihrauch
28600140