Gå til hovedindhold
Fra afdeling/kreds

Vi dyrker haveglæden og det grønne liv.

I Haveselskabet Århus kredsen dyrker vi haveglæde og formidler viden og erfaring om alle slags haver.
Leif Nørregård Madsen - 

Gennem workshops,foredrag,udflugter m.m. deler vi viden om alle former for havebrug. Magasinet' Haven' som udkommer 10 gange om året er et vigtigt bindeled til foreningens medlemmer, flotte billeder, spændende artikler og en spændende havebrevkasse er værdsat af vore medlemmer.

Alle aktiviteter i  som vi tilbyder i Haveselskabet Århus kredsen, planlægges og arrangeres af  medlemmer, der alle er frivillige. De er medlemmer af den lokale bestyrelse og aktivitetsudvalget.

Hvis vi skal fortsætte med at være aktive, afholde de populære plantemarkeder og de andre aktiviteter, har vi brug for din hjælp. Du kan bidrage med ideer til nye arrangementer, kontakt til spændende havemennesker finde spændende have-steder vi kan besøge, booke lokaler, kommunikere via Facebook, og hjemmeside m.m. Kun fantasien sætter begrænsningen for hvad vi kan udvikle af nye aktiviteter i kategorien 'Haveglæde' . 

Kunne det måske være noget for dig, håber vi du vil tage kontakt til Hans Hviid ved at bruge "Kontakt" knappen i menuen øverst eller ved at ringe på mobil 3152 2939.

Vi glæder os til at høre fra dig.