Gå til hovedindhold
Artikel - Inspiration

Åbne Haver og Havefestival 2018

Luk din havelåge op og få besøg af haveglade gæster. Vi håber, at rigtigt mange af vores medlemmer vil være med til at dele deres haveglæde på denne hyggelige måde.
Gusta Clasen - 
29. januar 2018

Har du lyst til at vise din have frem for andre haveinteresserede? Åbne Haver og Haveselskabets Havefestival giver dig mulighed for at åbne din have for besøgende, når blot du selv er medlem af Haveselskabet.

Du skal stadig godt melde din have til Åbne Haver og Havefestival 2018. Alle åbne haver vises her på hjemmesiden.

Fristen for at komme med i det trykte Åbne Haver katalog udløb 28. januar 2018. Kataloget udkommer sammen med magasinet "Haven" i maj 2018. 

Vi håber, at rigtigt mange af vores medlemmer vil være med til at dele deres haveglæde på denne hyggelige måde. Hold dig ikke tilbage. Du behøver ikke at have en have, der er perfekt eller "pletfri". Alle typer af haver er velkomne. Når blot din have kan være til inspiration for andre haveglade, så skal lidt ukrudt eller andre skønhedspletter ikke afholde dig fra at melde din have til.

Det er kun medlemmer, der kan holde åbne have, men alle er meget velkomne til at besøge de åbne haver.

Åbne Haver

Åbne Haver er på ingen måde en konkurrence om den perfekte have, men en mulighed for at dele sin haveglæde med andre. Du kan holde åben have, lige når det passer dig.

Du behøver ikke at være medlem af Haveselskabet for at besøge de åbne haver - alle er velkomne. Men det er kun Haveselskabets medlemmer, der kan oprette en åben have her på hjemmesiden. Du kan se alle Åbne Haver her

Havefestival 2018

Hvert år fastsætter vi en weekend, hvor vi holder Haveselskabets Havefestival. Næste gang bliver den 9. og 10. juni 2018.

I denne weekend håber vi, at rigtigt mange har lyst til at holde deres have åbent for besøgende, så det bliver muligt at besøge mange hundrede åbne haver over hele landet - en festdag for haveglæden!

Sådan melder du din have til

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at tilmelde din have. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på: Du har ingen åbne haver, opret en her

4) Udfyld derefter alle felter i "tilmeldingsblanketten". Du skal indsætte mindst ét foto af din have, og du kan indsætte op til 6 fotos.

5) Først når du trykker "Gem" til slut, bliver din have oprettet. Du kan kun gemme haven, hvis alle obligatoriske felter er udfyldt. Du får det at vide, hvis du mangler nogen.

6) Du kan altid finde din åbne haver igen og rette i den ved at klikke på dit navn (øverst) og vælge "Min side".

Du er velkommen til at kontakte Karina Blixenfeldt eller Martin Nielsen, hvis du har brug for hjælp til at lægge din åben have ind på hjemmesiden.

 

 

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.