Gå til hovedindhold
Artikel - For medlemmer

Åbne Haver og Havefestival 2018

Luk din havelåge op og få besøg af haveglade gæster. Her kan du læse, hvordan du melder din have til som en åben have.
Gusta Clasen - 
03. oktober 2017

Har du lyst til at vise din have frem for andre haveinteresserede? Åbne Haver og Haveselskabets Havefestival giver dig mulighed for at åbne din have for besøgende, når blot du selv er medlem af Haveselskabet.

Fristen for at komme med i det trykte katalog er 28. januar 2018. Åbne Haver-kataloget udkommer sammen med magasinet "Haven" i maj 2018.

Åbne Haver

Åbne Haver er på ingen måde en konkurrence om den perfekte have, men en mulighed for at dele sin haveglæde med andre. Du kan holde åben have, lige når det passer dig.

Du behøver ikke at være medlem af Haveselskabet for at besøge de åbne haver - alle er velkomne. Men det er kun Haveselskabets medlemmer, der kan oprette en åben have her på hjemmesiden. Du kan se alle Åbne Haver her

Havefestival 2018

Hvert år fastsætter vi en weekend, hvor vi holder Haveselskabets Havefestival. Næste gang bliver den 9. og 10. juni 2018.

I denne weekend håber vi, at rigtigt mange har lyst til at holde deres have åbent for besøgende, så det bliver muligt at besøge mange hundrede åbne haver over hele landet - en festdag for haveglæden!

Sådan melder du din have til

1) Du skal være logget ind på hjemmesiden for at tilmelde din have. Du finder "Login"-knappen øverst på hjemmesiden.

2) Klik på knappen med dit navn (øverst) og vælg "Min side".

3) Under "Din Åbne Have", skal du klikke på: Du har ingen åbne haver, opret en her

4) Udfyld derefter alle felter i "tilmeldingsblanketten". Du skal indsætte mindst ét foto af din have, og du kan indsætte op til 6 fotos.

5) Først når du trykker "Gem" til slut, bliver din have oprettet. Du kan kun gemme haven, hvis alle obligatoriske felter er udfyldt. Du får det at vide, hvis du mangler nogen.

6) Du kan altid finde din åbne haver igen og rette i den ved at klikke på dit navn (øverst) og vælge "Min side".

Du er velkommen til at kontakte Karina Blixenfeldt eller Martin Nielsen, hvis du har brug for hjælp til at lægge din åben have ind på hjemmesiden.

 

 

Giv HAVEN som julegave

Giv 10 eller 5 numre numre af magasinet HAVEN. Så sender vi en ekstra julegave med.
Luk

Find din afdeling

Vælg et område på kortet
Tilbage til alle afdelinger

Vælg afdeling eller kreds