Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Blomster-tomater-køkkenhave

Jeg elsker blomster, masser af blomster. De fleste sår jeg selv. Desuden dyrker jeg tomater(27 forskellige i år).

  • Åben have
    Læs mere

I min have er der blomster året rundt. Rigtig mange af dem har jeg sået eller stiklingeformeret.
Jeg har dyrket økologisk i mange år, og de sidste to år har jeg forsøgt mig med spagnumfri alternativer, både med egen kompost og indkøbt jord.
Jeg dyrker også en masse tomater, peberfrugt, chili og auberginer i mit 14 km2 drivhus. I køkkenhaven dyrker jeg også tomater i spande, krukker og hvad jeg ellers kan finde at plante i.
Min have har plads til alle. Jeg planter 'vilde' planter, hvor der liger er plads, og jeg har masser af skærmplanter til gavn for insekterne. Fuglene bliver selvfølgelig fordret hele året.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Skrænten 7 Korsør 4220 - | Åben i Google Maps