Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Blomsterhaven

Blomsterhaven er en af Københavns store, smukke, private haver, og dyrkes blomstrende, naturligt og bæredygtigt.

Træagtig hortensia, Hydrangea arborescens ’Pink Annabelle’® .

Træagtig hortensia, Hydrangea arborescens ’Pink Annabelle’® 

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere

Blomsterhaven er fyldt med blomstrende bede og haverum, hvor insekter, dyr og mennesker trives. Indgangen har bede på hver side, og ved huset er en cirkelformet terrasse, der går ud i nogle af bedene. Fra huset kan du gå gennem et sanseområde og mod forhaven, der er et stort anlagt staudebed. For enden er der udsigt til sø og den vilde del af noget af haven.

Går du mod øst ad den 130 m lange hovedsti, dukker flere bede op. Her finder du også nedgangen til området vi kalder for 'Sunken Garden', der er fyldt med krukkevækster med middelhavsplanter. Her er også indgangen til et nyt, stort orangeri opført i træ og hvidmalet med linoliemaling.

Bag drivhuset er køkkenhaven, som er opført i højbede efter inpiration fra engelske herregårde. I tilknytning til denne, har vi netop anlagt en decideret bærhave fyldt med forskellige arter og sorter. Ved siden af denne har vi også anlagt en 'Formeringshave' til opformering af stauder og buske til havens kommende bede.

Der er anlagt terrasser og opholdspladser mellem de mange haverum, hvor haven kan nydes i fulde drag. Sæt dig og dvæl i stilhed.

Hovedstien fortsætter forbi flere bede og den styrede vilde del af haven, hvor vi eksperimenterer med forskellige vilde urter og stauder mellem græsset på overdrevet. Stien ender ved to folde, hvor der går fire islandske heste.

Der er også honningbier på ejendommen, og bistaderne er sat op forskellige steder, og giver en utrolig velsmagende, flydende honning.

Store, gamle træer står som majestæter rundt om på den 13.000 kvm store grund. Diversiteten stortrives. Haven skal opleves! Kommer du forbi?

Blomsterhaven er beliggende midt i det fredede område ved Smør- og Fedtmosen i Hjortespring ved Hareskoven.

Kom gerne på cykel – der er cykelstier helt fra København. Eller tag S-toget til Hareskov station, og nyd gåturen gennem skov og mose til du kommer til Blomsterhaven.

Parkering: Blomsterhaven ligger i landzone, og der er parkering lige udenfor døren. Den kan dog hurtigt blive pakket, og så henvises til parkeringsmulighed langs Gammelgårdsvej – tag venligst hensyn til naboer.

Haven er kun åben ved åben have-arrangementer samt ved arrangementer som havekurser, haveevents og haveworkshops.

Dyr i haven: Det er ikke tilladt at tage sin hund med. Vi har selv hund, heste og fugleliv på ejendommen – og rådyr trives klos op ad haven.

Picnic: Det er tilladt at tage mad og drikke med i haven. Under de gamle æbletræer er der sat borde og stole op, hvor du kan sidde. Du rydder selv af og tager al affald med dig igen.

Toiletfaciliteter: Bemærk, at vi desværre ikke kan tilbyde toiletfaciliteter!

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

gammelgårdsvej 72 Herlev 2730 - | Åben i Google Maps