Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Den Grimme Ælling

En anderledes have på 1400m2 med et glimt i øjet. Anlagt i pagt med store træer og terræn i forskudte planer.

  • Åben have
    Læs mere

En legeplads for voksne.

Sø-grund, skygge-/skovhave, lille stubhave, træer, buske, planteglæde, natur, kreativitet, rustent jern, kugler, finurlige indslag, lidt ‘kunst’, eventyr, feer, trolden Thorvald mm.

Haven har vi selv skabt hen ad “vejen” gennem mere end 30 år.
Haven der oprindeligt var sprunget i skov består nu, pga niveauspring, af stensætninger, stier og mange små bede under store træer (vi ikke nænner at fælde).

Hos os er ællingen heldigvis meget længe om at blive en svane og nok aldrig ‘færdig’. Der skal jo være tid og plads til nydelse og leg. Med sø-grund, bålplads, bro og tømmerflåde er der plads til leg. Med mange siddepladser og terrasser (mange krukker) er der plads til hygge, nydelse og en kaffetår. Med flere niveauer er der plads til kreative indslag og eventyr.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Rustrupvej 37, Gjessø Silkeborg 8600 - | Åben i Google Maps