Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Den Lille Bitte Oase

Størrelse er ingen hindring! Her er masser af stauder, blomster, buske og 3 træer. Et mekka for bier og sommerfugle.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Haven er fra efteråret 2022. Her gravede vi de gamle fliser og 3 bed op, og anlagde haven ud fra en haveplan, som jeg selv har lavet. Haven er altså stadig ret ny - og der skal helt sikkert justeres løbende!

Princippet er, at jeg vil lave mindst muligt. Og at der skal være plads til de fugle og insekter, der gerne vil være her. Så jeg har haft fokus på at få så mange forskellige plantearter ind i haven som muligt, der alle har en positiv indvirkning på dyrelivet. Det er indtil videre landet på over 100, inkl en kæmpe lavendel, 3 træer og en dværgsyren.

Samtidig skal haven være et sted, hvor vi nyder at være. Vi har små stier, man kan løbe på - et perfekt morgenkaffested og selvfølgelig en terasse, hvor vi kan nyde det hele.

Alt sammen på 44 m2.

Velkommen til!

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Bjørneb0 34 Vallensbæk Strand 2665 - | Åben i Google Maps