Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Den lille byhave

Romantisk lille have fyldt med roser og stauder i smukke farveharmonier. En have med mange rum og hyggepladser.

  • Kaffe/kage kan købes
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere

Den åbne blomstrende forhave klæder det 116 år gammel hus. Forhavens idyl er inspireret af engelske byhaver og kan nydes af de forbipasserende. Afskærmet, bag huset selve haven med dens mange haverum omkranset af mindre bede, rosenbuer og gamle klatreroser. I haven findes flere stenfigurer hugget af huset herre. Haven er udviklet gennem 40 år, hvert år skabes nye farve- og blomsterkombinationer som var haven en blomsterdekoration. En have til nydning.
Vi har også fået plads til en lille urtehave, et hjemmelavet drivhus og ikke mindst til husherrens hobby: at snitte totemfigurer ud af tykke kævler.

Obs. nabohave til
"Den dejlige uperfekte have" Roskildevej 13A 4300 Holbæk
Åbent samme dage. Adgang mellem haverne.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Højen 28 Holbæk 4300 - | Åben i Google Maps