Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Drømmehaven, leg & handicap

Den skønneste store, let tilgængelige og legende have. Som er en kombination af leg, selvforsyning og biodiversitet.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Jeg har nogle fysiske og psykiske handicap som godt kan gøre min hverdag udfordrende.
Så at give sig i kast med en have på 3500m2 virker måske vanvittigt for nogen.
Min historie starter for år tilbage, hvor min krop var så forringet af sygdom at jeg faktisk ikke kunne gå mere end 10 meter og havde hjemmehjælp.
Men en dag fik jeg lysten til at så frø. Hvis jeg ikke længere kunne arbejde ved kødgryderne, så kunne jeg da måske lave maden til gryderne.
Så jeg startede med at så de første frø. Alt var i starten meget svært, jeg måtte lave mange fejl, og lære meget.
Nu har jeg efter en del år, lært så meget at jeg har påtaget mig at lave Drømmehaven. Vi gik igang 2022. Og nu i 2023, er haven klar til at huse en tomatfestival første weekend i september.
Haven indeholder mange forskellige elementer, som man også kan se på billederne. Men vigtigst er det at det er anlagt så man kan komme let til arbejdet, med fysiske udfordringer. Der er gjort ligeså meget plads til børn, leg og nydelse, som der er gjort plads til planter. Hvad er alt vores arbejde værd, hvis ikke vi kan nyde det?

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Smedegade 3 Bylderup-Bov 6372 - | Åben i Google Maps