Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Eriks oase

Haven er en botanisk mangfoldighed fordelt på 1800 m². Et godt udflugtsmål med madkurven.

 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Haven, som er et oplagt udflugtsmål, har en botanisk mangfoldighed af spændende planter fordelt på 1800 m² Opbygningen af haven er sket med inspiration fra utallige havebesøg og fremstår i dag med en romantisk hyggelig opbygning af haven i flere haverum.
Haven er kørestolsvenlig med brede jævne gange. Der er flere overdækkede hyggekroge, hvor medbragt kaffe eller mad kan nydes. Beskedent plantesalg af overskuds stauder og pelargonier fra samling.
Lenes Liljer deltager med et væld af liljer. Se mere på hjemmesiden.
Øvrige dage og selskaber kun efter aftale. Selskaber kan bestille kaffe/kage.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Blangstedgårdsvej 85 Odense SØ 5220 - | Åben i Google Maps