Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Få en haveoplevelse ud over det sædvanlige i Den Eventyrlige Have

4000 m2 stor smuk Cottagehave med forskellige haverum og mange finurligheder og stor biodiversitet.

Havedam med åkander. Foto: Ukendt kilde

Havedam med åkander. Foto: Ukendt kilde

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Haven er en landbohave ud til åbne marker
Et af de nyeste haverum er stubhaven bestående af gamle træstubbe og stammer. Stubhaven ligger i en skyggefuld skovhave med en rislende bæk.
Haven er præget af stor detaljerigdom.
Staudehaven er inspireret af den engelske Cottagegarden stil, hvor frodighed går over struktur, og selvsåede blomster får lov til at stå, hvor de spirer
Inspireret af rejser til Irland og den irske folklore er der rundt om i haven små alfer og alfedøre, ligesom alferne har et område for sig selv.
Der er to store køkkenhaver. Haverne leverer bær og friske grøntsager til familien, og et lille hønsehold sørger for friske æg samt gødning til haven.
En stor havedam med åkander giver liv til fisk, frøer og mange guldsmede samt andre insekter, ligesom havens store træer danner levesteder for mange fugle. I yderområderne af haven får vilde planter og ukrudt lov til at stå af hensyn til biodiversiteten.
Entre 20 kr børn gratis

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Stakdelen 47 Odense SØ 5220 - | Åben i Google Maps