Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Frodig villahave på Amager

Vestbirkhave er en skøn og frodig villahave i Kastrup på Amager. Haven kan også opleves på Instagram @vestbirkhave

  • Haven er handicapvenlig
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere

I 2018 overtog vi vores hus og 350 m2 have i Kastrup. Dengang bestod haven kun af en græsplæne. Siden har vi udfoldet vores havepassion og haven består i dag af en masse forskellige bede med allium, stauder, roser og stedsegrønne planter. Derudover har vi plantet 11 forskellige træer i haven og i dag summer haven af liv.

Alt i haven er skabt med udgangspunkt i biodiversitet og planterne er et godt miks af hjemmehørende og lidt mere eksotiske planter. Det vigtigste for har været at skabe en have, som tilgodeser insekter og dyr, og hvor vi kan nyde alt det liv, som haven skaber.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Vestbirk Alle 53 Kastrup 2770 - | Åben i Google Maps