Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Furiehaven

Meget stor staudehave og skovhave samt 30.000 kvm. skov og græsarealer med anlagte stier. Stort plantesalg.

  • Hunde er velkomne
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Haven er anlagt med fokus på, at der vil være blomstrende planter fra marts og til frosten sætter ind. Haven er inddelt i mange rum, hvor et utal af blomstrende stauder og sommerblomster får lov til at boltre sig. Om foråret domineres haven af løgvækster, Forglemmigej og mange geraniumarter. Senere tager Digitalis, stauder, græsser og roser over, og sentblomstrende stauder slutter festen. Mange buksbom, græsser og Hosta skaber ro i et mylder af blomster. Vi fokuserer på stauder, som tiltrækker sommerfugle, bier og andre insektekter. Skovhave med et væld af skyggetålende planter, heriblandt masser af Digitalis og kæmpestore Hosta, vild natur og skæve påhit.
Stort plantesalg til haven og mange pelargoniearter til krukker. Drivhuse med salg af pelargonier, krukker, vaser og andet til hus og have. Butik med keramik m.v.
Kaffe og kage kan købes.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Herstvej 98 Hinnerup 8382 - | Åben i Google Maps