Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Gartnerens legeplads

Min store giftfrie have er fuld af hygge, kreative finurligheder og stor haveglæde, i harmoni med den omliggende natur.

  • Kaffe/kage kan købes
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere

Her er den fineste pavilion, spejlbassiner, urtehave med højbede og drivhus (med seng ;), trimmede og vilde bede, skovhave og meget mere. Haven er i konstant udvikling - den er mit laboratorium, min legeplads, mit fristed og motionscenter. Og den bærer i høj grad præg af mit kulørte arbejdsliv, som gartner, keramiker og grafisk designer.

Jeg deler min have med ræve, egern, grådige rådyr og snegle - det byder på en del udfordringer - men jeg kunne ikke drømme om at hegne min have ind. For mig er sameksistensen med naturen essentiel, på godt og ondt!

Find mig på Instagram @mymagicgardens


Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Damgårdsvej 13 b Birkerød 3460 - | Åben i Google Maps