Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Haven i Gershøj

Jeg holder åben have samtidig som Lykke i Lyndby. Lykke bor 5 min herfra. Vi er med i den lokale havegruppen Hvalsø.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Deltager i havefestival 2023
    Læs mere

Jeg holder af cirkulære former og har anlagt tone-i-tone bede med mix af stauder, græsser, roser, hortensiaer, buksbom og mange træer som Skæbnetræ, Blodblomme, Judastræ, Ambratræ, Koreakorneller, Papegøjebusk, Kinesisk træ, Tibetansk kirsebærtræ, 2 forskellige Hjertetræer, Røn og 10 Paradisæbletræer.

Haven har adgang via gårdhaven, hvor du mødes af limefarvede planter. Fra gårdhaven kommer du ud i den frodige og drømmedejlige have, som du kan nyde ad snirklede små stier, der bliver smallere og smallere for hvert år, fordi nye bede skal søsættes.
Her er den hvide have, som via Filosofgangen vil føre dig videre til det Piet Oudolf inspirerede høst-bed med masser af græsser, Helenium, Perikon, Geum og Euphorbia.

Herefter kommer det lilla bed, som fortsætter til det lyserøde og pink bed, som er havens showstopper. Her er Echinacea Magnus, Fatal Attraction. Thalictrium Elin, Calamagrostis, Sporobulus, Eupatorium Rugosum Chokolat, Hjortetrøst og Kvæsurt i industrielle mængder. Mens du nyder dette view vil du kunne skimte det runde bed, som er fyldt med roser på et leje af lyserøde Geranium Sanguineum Striatum.

Når du går rundt om rosenbedet vil du på din anden hånd, skue den store hortensialund med sorterne Limelight, Pinky-winky, Clara og mange flere.

Foran terrassen har jeg anlagt et boblebad af buksbom, som omkranses af Bjergurt Blue Cloud, Geranium Sanguineum Striatum og Hortensia Frida.

I år bliver et af de store projekter anlæggelse af køkkenhave.

Haven kan følges på Instagram under navnet wejle eller #havenigershøj

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Bovelgårdsvej 12 Kirke Hyllinge 4070 - | Åben i Google Maps