Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

I Haven med Overgartneren

Haven til den tredje alder - en plantesamlerhave med vægt på årstidsvaritationen.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Haven er handicapvenlig
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Midt i Roskildes hjerte ligger Overgartnerens Have - Fonnesbech Haveunivers. Den blev skabt omkring et nyt etplanshus i 2014 af to havenørder Anne og Mogens Fonnesbech.

Haven til den tredje alder er en plantesamlerhave, men skabt med vægt på - en lille, nem have til senioralderen.
Der er ingen arbejdskrævende græsplæne, men flisebelægninger til gangstier og terrasser, samt blomsterbede og blomsterkrukker. Der er ingen trapper og trin i haven, så det er nemt at komme rundt. To store markiser giver ekstra råderum og skygge på terrassen om sommeren, når solen brænder fra syd-vest.

Haven skifter gennem året udseende - afhængig af netop årstiden.

Sent efterår og vinter er der fokus på høstfarver i blade og frugter på terrassebedets buske og træer – lige uden for de store stuevinduer.

I det meget tidlige forår er havens fokus stadig på terrassebedet, men nu med skønne løgvækster - vintergæk, eranthis, krokus og perlehyacinth.

Hen på forsommeren er den lille aftenterrasse havens blikfang med rhododendron og andre surbundsplanter.

I Højsommer er det tid til en gåtur på Hortensiastien, hvor de mange hortensiaplanter viser deres store hvide blomster.

Eller du kan gå tur på staudegangen, hvor der løbende plukkes blomster og blade til stuens vaser.

Opleve selv Anne og Mogens’ have, som er skøn i sensommeren.
Overgartnerens Have er åben for besøgende i forbindelse med Haveselskabets Havefestival 14. august kl 13 – 17. Hvor alle kan ”Gå i haven med Overgartneren” på Yrsavej 6, 4000 Roskilde - entre er 20 kr./person, som går til Dansk Blindesamfund.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Yrsavej 6 Roskilde 4000 - | Åben i Google Maps