Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Inges have

Vores have, ca 6-7000m2, er opdelt i mange rum, med mange sjældne træer og buske.

  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Vores have, ca 6-7000m2, er opdelt i mange rum, med mange sjældne træer og buske. Duetræ, ægte kastanje, fligetbladet Lind, stor papirbarkløn, vandgran, kinesisk kvæde og flere slags catalpa.

Glæden ved træer og buske viser sig også ved mange slags korneller, virburnum og calycantus.

Haven er i stadig forandring i retning af mere og mere skovhave og mindre staudebede.

Børnebørn og barnlige sjælehyrde en stor plads i haven: rebstige op til træhulen i de gamle tujaer….hængebro over til platformen til svævebanen. Bålsted til snobrød og far/morfars pandekager. Køkkenhaven har ærtehuler, hvori man kan sidde og gnaske De skønne ærter.
Køkkenhaven indeholder i år en skærehave som i august/september vil stå i fuldt flor.

Stort drivhus, hvor der forspires og formeres planter. Stort værksted hvor der laves naturpynt af havens og naturens mangfoldige materialer.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Kildegårdsvej 36 Årslev 5792 - | Åben i Google Maps