Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Jul i Gittes Haveunivers

Spændende og kreativ have med mange haverum der er pyntet op til jul med lys, mos, gran osv.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere

Besøg vores julepyntede have der med sine 1400 m2 er inddelt i mange haverum, der pyntes op på hyggeligste vis, med lys og materialer fra naturen.

Du bliver af snoede stier ført fra det ene haverum/havehus til det næste, der er bla. : den runde have med en ruin, 2 havedamme, gårdhave, strandhave, bålplads, Pottehus, karlekammer, Espallierhave, En pergola på 16-17 m, masser af siddepladser og 1000 vis af planter hovedsageligt stedsegrønt, og rigtig mange Hosta.

Vi byder denne dag på lidt godt til ganen, og:

Heidi fra Den Grønne Carport, vil være tilstede med alle sine flotte kreative kranse mv. så kom og gør en god julehandel med Heidi.

Vil du se mere ,så gå ind på facebook og instagram @gitteshaveunivers.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Banevej 29 Sæby 9300 - | Åben i Google Maps