Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Klimahave 3000

Havens formål er at vise, hvordan vi lokalt kan dyrke mad og samtidig gavne klimaet og forøge biodiversiteten.

  • Haven er handicapvenlig
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben have
    Læs mere

Haven drives efter permakultur-principper af foreningens medlemmer og andre frivillige. Klimahave3000 vil give mulighed for læring og fælles aktiviteter året rundt i forbindelse med etablering, dyrkning og pasning af haven og dens vækster. Vi vil fx plante, så, luge, vande, høste, bygge en ovn, sætte hegn op og bygge låger. Der er mulighed for at præge haven med nye initiativer efter aftale med bestyrelsen. Der vil i løbet af året blive afholdt fællesspisninger, hvor vi høster de mange forskellige afgrøder, så som frugt, bær, rødder, blade og blomster af et meget stort antal forskellige planter. Indtil videre har foreningen skaffet mere end 400 arter og sorter, som enten kan spises eller har en gavnlig virkning på jord og biodiversitet.

AKTUELT

Klimahaven står i sin sommerpragt og byder velkommen til alle som vil nyde den.
Vi har gang i flere projekter, bla. etablering af et bed med bittersøde grønsager. Vi er meget optaget af disse gamle sorter, på deres tilpasning i haven og på deres smag & sundhed.
Vi er i gang med at færdiggøre udekøkkenet og vi glæder os til at kunne byde jer til events.
Hold øje med Instagram og Facebook for invitationer og seneste opdateringer.

Haven er ALTID åben, så kig forbi og nyd årstidens farver og ro. Pas godt på planterne og høst venligst ikke af afgrøderne - så kan vi dele dem med jer når vi holde arrangementer.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Ved Nordvestskolen, Blickersvej 121 Helsingør 3000 - | Åben i Google Maps