Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Landbohave i ny, vild udgave

Begejstring for udeliv med køkkenhave, shelter, bålsted, blomster, hønsegård, udsigt, sø, orangeri, frugthave mmm.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

I vores have har vi skabt forskellige rum ... hvor vi kan spise, sidde og nyde udsigten, sidde på sten, høre vandet risle, lege, hoppe, klatre, gynge , nyde duften af og synet af blomster, ligge i hængekøjen og nyde udsigten, fodre fisk eller høns, samle æg, spille spil, sove i shelter med bålet tændt lige udenfor, hente grøntsager til aftensmaden, plukke bær og frugt, kigge på de mange fugle,der er her og fodre dem om vinteren, sidde og meditere med duften af krydderurter i næsen, tage et brusebad, drikke en kop kaffe i det nye hjemmeldesignet orangeri i selskab med en god bog, lege tagfat rundt i de mange smuthuller, bygge en hule under hængemorbærtræet.
For os er vores have en personlig ting, som udtrykker vores begejstring for udeliv. Her er plads til dyr og barnlige sjæle. Haven er ikke ukrudtsfri, det er en vild, romantisk, naturlig og funktionel have, som passer lige til os. Udgangspunktet er en gammel landbohave, som vi har transformeret til et nutidigt uderum, der giver os glæde, oplevelser, ro, afslapning og fordybelse.
Siden sidst har vi bl. a. lavet nyt staudebed og orangeri.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Lysabildgade 86 Sydals 6470 - | Åben i Google Maps