Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Livsnyderhaven - en byhave

Byhave i Aalborg med blandt andet et 29 m2 stort orangeri, et hønseslot, en havedam og mange spændende haverum

  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

I haven eksperimenteres der - for hvor meget kan man have på få kvadratmeter? Haven bliver brugt dagligt året rundt og fungerer som et levende værksted. I haven er der høns i hønseslottet og fisk i havedammen. I orangeriet summer der af liv. Haven kan mange stauder og roser. Der er lavet mange hyggekroge i haven, da havens skal mærkes og nydes.

Desværre tilbyder vi ikke som vi plejer kaffe og the ( pga. COVID-19).

Maria deler i øvrigt havens liv på de sociale medier, blandt andet på hjemmesiden Livsnyderhaven.dk og på Instagram "Livsnyderhaven".

Pga. COVID-19 tilbydes der til personer der er i øget risiko, en særlig mulighed for at besøge haven om lørdagen mellem kl. 9-10. Bemærk der vil kun blive lukket 10 personer ind i dette tidsrum og det kræver tilmelding senest dagen før. Skriv til mailadressen kontakt@livsnyderhaven.dk - hvis du har brug for denne særlige service.

Haven kan også opleves hele maj - august måned, da det er muligt at overnatte i haven. Dette gøres gennem "Bed and Breakfast konceptetet" - se mere på deres hjemmeside Livsnyderhaven.dk eller på Instagram siden.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Steenstrupsvej 7 Aalborg 9000 - | Åben i Google Maps