Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Milbakhaven i Vendsyssel

Stor landbohave i stadig forandring med stauder,store samlinger af hosta, pæoner, roser, georginer, træer og liljer

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere
 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Haven har været åben flere gange om året siden 1996 og der er sket store forandringer. Fra at være haven omkring huset med græsplæne og få buske, roser og store træer, er det nu haven med mange spændende stauder, hosta, liljer, roser, pæoner og blomstrende buske - bl.a. rhododendron. Parken med mange forskellige træer - også frugttræer, flere hundrede roser - både historiske, engelske og almindelige roser. Pæon bakken med mange forskellige sorter og farver , desuden den store Gunnera. Georginemarken ligger ved siden af haven og der bliver sat omkring 2000 knolde i 5-600 slags, som blomstrer fra august til frosten ødelægger blomsterne. Vi nyder begge at arbejde i haven og snakke med dem, som kommer og besøger os. Der opstår tit nye idèer, når man går rundt i haven med gæster. Vi har siddeplads til 50/60 pers. indendørs og mange hyggekroge i haven, hvor man er velkommen til at spise sin madpakke. Haven ligger i et meget kuperet og flot område af Jyske Ås , hvor meget af området er tilgængelig med kørestol.
Noget af overskuddet fra entrè til haven og planter går til De danske hospitals- klovne og julemærke-hjemmene. Der kaffe på kanden, men man er velkommen til selv at tage kaffe og brød med.
Haven er på Facebook som Milbakhaven. Følg os - der kan være forandring i åbnings- dagene.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Håndsbækvej 62 Jerslev J 9740 - | Åben i Google Maps