Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Moderne cottagehave i Troense

Moderne cottagehave inddelt i forskellige haverum, staude- og rosenhave, frugthave, køkkenhave og bær- og urtegård.

  • Hunde er velkomne
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere

Haven er beliggende i den historiske Grønnegade med gamle bevaringsværdige bindingsværks- og skipperhuse med dertil hørende store frugthaver. Haven er på 3200 kvm og anlagt som en engelsk inspireret cottagehave med stor grad af biodiversitet for øje. I haven er der et rigt fugle- og insektliv. Der er flere haverum med forskellige oplevelser. I prydhaven er der staude- og rosenbede primært med engelske busk- og klatreroser, som er farvemæssig afstemt. Der er den mere stramt designede sydhave med kvadratiske bede beplantet med tørketålende stauder og urter. I den skyggefulde del af haven er anlagt skovbede med væltede træstammer til pryd og nytte. Den store køkkenhave med orangeri er økologisk dyrket. Den er omkranset af frugt- og bærespalier og er anlagt i en blandingskultur af blomster, urter og grøntsager. I den vilde ende af haven står krogede æbletræer, her er bålsted og picnicområdet placeret. Hobbyhaven er det seneste skud på stammen og rummer en gammeldags "kålgård" med bærbuske, kål, kartofler og spindehør.
Der er mulighed for at købe stauder ved Åben Have.
På hjemmesiden www.troensehaven.dk er artikler om design og dyrkning af haven. Her er masser af fotos og tips til gøremål knyttet til årstiderne. Og så er der flere beskrivelser om haven.
Du kan også følge haven dag for dag på min instagramprofil @troensehaven og på Facebooksiden Troensehaven

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Grønnegade 37 Svendborg 5700 - | Åben i Google Maps