Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Parklignende have m søer

Stor landhave m. søer og vandløb. Nyanlagt skovhave m. mange unikke træer og blomstereng m. vilde blomster.

  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Raslund er en tidligere proprietærgård, som i dag er nyrestaureret og med en parklignende have på ca. 20.000 m2. Her er en smuk gammel kastanje allé, søer, bæk der bugter sig, samt mange forskellige træer og blomster. I det bakkede landskab er der god udsigt mod Illerup Ådal og Skanderborg.

Vi er startet op på et nyt projekt, hvor vi på 1 ha laver en parklignende skov. De fleste af træerne er sjældne sorter med forskellig typer af bunddække suppleret med kampesten.

Medbring gerne kaffen, vi har mange siddepladser rundt omkring i haven.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Foerlev Møllevej 3 Skanderborg 8660 - | Åben i Google Maps