Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Selvforsyning og gårdhave

Lille økologisk landbrug med selvforsynende restaurant, husdyr, grøntsagsmark, frugtlunde, væksthuse, pryd og hygge.

 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Kaffe/kage kan købes
  Læs mere
 • Salg af planter fra haven
  Læs mere

På vores gård bor havedesigneren Ane, kokken og landmanden Jens og døtrene Paula og Betty. I den tidligere stald driver Jens og hans kompagnon Michael (fra Glasgow) Danmarks mest selvforsynende restaurant og på vores 5,5 hektar har de grise, får, høns, 40 æblesorter og alksens anden frugt og bær, en polytunnel, en no dig market garden med etårige afgrøder og et lille stykke med flerårige. Ane har designet vores frodige gårdhave som både er vores egen lille private baghave med drivhus og fuglebade, men også restaurantens indgang, når den er åben.
Hvis du vil smage vore skønne afgrøder bl.a. asparges, kan du kombinere havebesøget med en søndagsfrokost i restauranten. Det koster 450 kr for en længere menu. Book bord på www.muldmad.dk
Til havefestivalen er haven åben kl 11-16. Alle er velkomne. Ane viser rundt på gården kl 11.30, kl 13 og kl 14.30. Tilmelding ikke nødvendig. Resten af tiden er Ane parat til at forklare og fortælle i gårdhaven, hvor hun også byder på kage og noget at drikke til en femmer pr kop/stykke.
Muld sælger overskydende tomat- og peberplanter. De er gratis hvis man spiser på restauranten til frokost.
Gårdhaven og området lige omkring bygningerne er forholdsvis kørestolsvenlige. Det kræver en mere terrængående kørestol at komme med på rundvisningen, men det er sket før. Kør helt op til huset hvis du er gangbesværet.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Eriksholmvej 26 Vipperød 4390 - | Åben i Google Maps