Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Skovridergaardens have

Nyfortolkning af eventyrlig 5.500m2 have til 200 år gammel skovridergård. H.C. Andersen stemning i stramme rammer.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Skovridergaarden er beliggende på den naturskønne Knudshoved Odde, der strækker sig ud i Smålandsfarvandet ved Vordingborg. Huset skønnes 200 år gammelt og tildelt Historiske Huses plakette for fin restaurering og vedligeholdelse.
Køkkenhave, omlagt til "no dig" med drivhus, bær- og frugtbuske samt fokus på kompost. Sø med mange rhododendron og skræpper. Gårdsplads med potter, figen, fersken- og pære espalier. Buksbom parterre. Kirsebærlund med udsigt til mark og fjord gennem hegn af syrener. Nøddegang med forårsløg. Studehave med rosen espallier, hortensia og klippet taks. Mange roser - slyng -klatre - historiske - Austin samt, ikke mindst de gamle klassiske.
Hvide duer, høns og bistader.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Knudsskovvej 27 Vordingborg 4760 - | Åben i Google Maps