Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Spændende, gammel villahave

1.500 m2 stor villahave med mange stauder, prydgræsser, blomsterløg, vilde sommerblomster, rododendron og prydbuske.

  • Kaffe/kage kan købes
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Salg af planter fra haven
    Læs mere

Haven snor sig rundt om huset som er bygget i 1924. Vi har i 2019 anlagt en staudehave med mange stauder, blomsterløg og prydgræsser - de fleste planter fra egen avl. Desuden har haven mange flotte rhododendron og andre prydbusker. Grunden rummer en dejlig baggård med sol om formiddagen og skygge på varme sommerdage om eftermiddagen. Desuden arbejder vi med mange krukker og elsker farver i haven. Insekt- og fuglelivet fremmer vi med et insekthotel og 12 fuglekasser. Med årene har vi anlagt flere kampestensmure og højbede som passer godt ind i den gamle prydhave. Vi bruger ingen gift og luger med håndkraft.

Vi sælger overskudsplanter fra vores have fra april til oktober. Der er mange forskellige sorter at vælge imellem. Planterne kommer fra deling, såning eller stiklingeformering.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven har ingen åbningstider

Find haven

Tornevangsvej 6 Birkerød 3460 - | Åben i Google Maps