Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Stor landbrugshave

Stor landbrugshave med snoede stier mellem havedamme, buske, stauder, surbunds og- skovbundsbede. Frugthave og bigård.

 • Havevandring med guide
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Haven er handicapvenlig
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Gården Alléenlund er fra 1864 med et haveareal på ca. 1,5 tdr. land, og efter vi overtog gården i september 2011, har haven været under kraftig udbygning og omlægning. Fra at bestå overvejende af store græsarealer er det nu en have med snoede stier mellem surbundsbede, buske, stauder og skovbundsbede, der fører op til havepavillon midt i haven, og videre ned til bålstedet og bigården, hvor der for tiden er otte bistader. Haven er omgivet af store, gamle træer som bøg, eg, lind, ask og ahorn, hvilket gør, at man altid kan finde et skyggefuldt sted en varm sommerdag. Der er derudover nogle gamle frugttræer samt en nyere anlagt frugthave med æbler, kirsebær, blommer og pære.
Naturligvis er der også køkkenhave, en lille ved stuehuset i højbede af lærketræ, og i 2018 begyndte vi at anlægge en ny køkkenhave ude på marken, hvor vi har hegnet 1.000 kvadratmeter ind. Der har vi lavet 24 små højbede i pallerammer, samt otte bede som vi bruger til sommerblomster, og til børnehave til de æbletræer, vi selv har podet. Og vi er også utroligt heldige at have vores egen lille lund midt i haven, hvor vi er ved at etablere stier i. Op til den lille lund har vi anlagt en havedam, hvor vi er blevet inspireret af små skovsøer. I 2019 etablerede vi som noget nyt et græsbed, og en lille "stubhave".
I vores have er der plads til alt og alle. Vi har et rigt fugleliv, hvor bl.a. fasaner kommer og spiser ved vores foderhus om vinteren, og det er et fristed for vores hunde og katte. Og ja, vi har måttet sande, at ukrudtet også finder vej ind af og til - men hvem siger også, at det er ukrudt? Mælkebøttesirup er da en delikatesse ☺ Vi har en drøm om, at haven på sigt udvikler sig i retning af en engelsk Cottage Garden, og vi synes, at det er spændende at gå på jagt efter forskellige planter, som vi synes passer ind. Vi har anlagt et havebassin med et vandløb, som skal lede regnvand fra huset ned til en gammel, genfunden havedam. Vi har også fået renset vores gamle mergelgrav, så vi har fået en ca. 500 m2 stor ny sø. Og endelig har vi i 2017 fået anlagt en 1500 m2 stor sø ude på vores 3 ha mark, en mark som vi er begyndt at plante til, så det bliver til glæde for mennesker og dyr.
Hvis man gerne vil se en fiks og færdig haveløsning, så er det nok ikke vores, man skal besøge, men hvis man kunne tænke sig at besøge en have i stadig udvikling og med masser af planteglæde og ideer, så vil vi glæde os til at se jer.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Højbjerg Huse 22 Rødkærsbro 8840 - | Åben i Google Maps