Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Opsamle dit regnvand og brug det til at vande med. Foto: Thomas Evaldsen

Dit regnvand

Regnvand er en uvurderlig ressource – ikke spildevand til kloakken. Haveselskabets landsdækkende kampagne "ditRegnvand" viser, hvordan du kan spare kloakken og bruge dit regnvand i haven.

Der falder årligt en halv million liter regnvand i en almindelig dansk have

Alligevel bruger vi rent drikkevand fra hanen til at vande de tørstige planter i haverne, når tørken rammer, og samtidig hælder vi tonsvis af godt og rent regnvand i kloakken. Med Haveselskabets kampagne ”ditRegnvand” vil vi vise haveejerne, hvordan regnvandet fra husets tag, kan bruges til at gøre haven smukkere, grønnere og mere frodig.

 

Intelligent brug af regnvand

Landskampagnen “ditRegnvand” var en del af Haveselskabets fireårige udviklingsprojekt “Intelligent brug af regnvand”. Projektet er støttet af Villum Fonden med 9,8 millioner kroner.
I et unikt samarbejde mellem haveejere, kommuner og forsyninger skulle projektet sikre, at de enorme investeringer, vi som samfund, kommuner og borgere skal gøre i klimatilpasning, skaber gode løsninger og merværdi.
Regnvand skal ikke i kloakken. Det gode kalkfrie danske regnvand er en ressource. Hverdagsregn skal beholdes dér, hvor den falder, til glæde og gavn, og skybrud skal ledes hen, hvor det ikke gør skade.
Læs mere
Sådan anlægger du et regnbed

 

Skab plads til regnen i haven

Alle typer af haver kan rumme en eller anden form for regnvandsløsning og der er mange spændende muligheder. 1. Du kan opsamle en del af regnen i en regntønde eller tank og få gratis vand til at vande haven. 2. Du kan ændre belægningen i din indkørsel, så vandet kan sive igennem belægningen i stedet for at løbe ud på vejen. Og du kan lægge et grønt tag på huset eller carporten, som tilbageholder og fordamper en stor del af det vand, der falder på taget.

Kom med på besøg i 8 forskellige regnhaver

I hver artikel kan du blive klogere på årets gang i regnhaven, vandets vej i haven, plantevalg, pleje, anlæg og økonomi. Men før du dykker ned i de 8 regnhaver, kan du læse lidt om elementerne i en regnhave, der er nemlig meget mere at tage stilling til end blot hvilken regntønde du skal købe - elementerne kan kombineres, så du får mest mulig glæde af regnvandet i din have. Du kan fx tage et kig på belægning, render, regnbede, plænen, grønne tage og faskine.