Gå til hovedindhold
Stolt kavaler. Foto: Needpic.com
Stolt kavaler. Foto: Needpic.com
Om Haveselskabet

Annoncesalg

Kom i kontakt med 175.000 haveinteresserede læsere.
05. september 2014

HAVEN er Danmarks største og mest læste havemagasin og medlemsblad for Haveselskabet. Magasinet formidler viden, inspiration og rådgivning om havers indretning, æstetik, pleje og brug på et højt fagligt niveau. HAVEN udkommer 10 gange årligt i et kontrolleret på 41.631 eksemplarer og sendes til Haveselskabets medlemmer samt planteskoler, havecentre, anlægsgartnere og landskabsarkitekter.

HAVEN bringer dybtgående artikler om alt i og omkring haven. Artiklerne skrives i tæt samarbejde med de bedste skribenter og fagfolk på området og favner alle havetyper fra den praktiske nyttehave til prydhaven. Magasinet bidrager endvidere med nyheder, tips og gode råd til både nybegynderen og haveentusiasten. 

Annoncering i HAVEN 

Med en annonce i HAVEN er du sikret stor opmærksomhed fra en yderst interesseret og købestærk målgruppe. Din annonce præsenteres i et magasin med højt fagligt niveau, hvor kvalitet og æstetik er i højsædet. 

Haveselskabet.dk

  • Haveselskabet.dk: Bliv repræsenteret på haveselskabet.dk med en bannerannonce. Sitet haveselskabet.dk bringer løbende haveinformation, tips og nyheder. 
  • Trafik: Haveselskabet.dk besøges hver måned af godt 100.000 haveinteresserede brugere, som henter inspiration og handler på sitet. 
  • Placeringer: Megabanner og topbanner er placeret i toppen af siden, eller skyskraber-banneret er placeret i højre side. 

Yderligere medieinfo. Priser, formater og udgivelser. Se FrontMedias hjemmeside her.

Er du interesseret i annoncering i magasinet Haven eller på www.haveselskabet.dk - så kontakt venligst: 

FrontMedia

Kristina Langberg
Direkte: 48 22 44 50
Mobil: 25 97 44 50
E-mail: kristina@frontmedia.dk

Haven smagsprøve

Annonce