fbpx AFLYST: Bustur til haver på Sydfyn | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

AFLYST: Bustur til haver på Sydfyn

AFLYST: Vi besøger fire meget forskellige haver

Info

Hvornår 
15. august 2020
07:00 - 18:00
Pris 
500
Medlemspris 
400
Afdeling/kreds 
Syddjurs

Vi har aflyst turen i 2020, da vi drømmer om en hyggelig tur med havesnak på kryds og tværs, fælles kaffe og meget mere, hvilket vi anser for umuligt at kunne tilbyde med et krav om mindst 1 meters afstand i bussen, ingen servering o.l.
Vi håber på at gennemføre i 2021.

--------

Første have er Spansklærerens have i Asperup. 2.900 m2 have med fokus på rum, lange kig og forskellige oplevelser. Flere af rummene er inspireret af de spanske haver med stier med klippet buksbom, mens andre dele af haven er mere 'vild' med snoede stier og utæmmede træer og buske.

Næste have er Carstens have i Millinge. Den svagt skrånende have på 900 m2 er anlagt med snoede stier og udhuggede sten, der funger som vandreservoir til fuglene. Alle træer er opstammet og kaster skygge over planterne. Dette er udnyttet til at dele haven op i rum med forskelligt vækstmedie.

Tredje have er Helle Aagaard´s have i Vester Aaby, hvor vi spiser den medbragte mad. Parcelhushave med inspiration fra cottagehavestilen, med små opdelinger, hyggelige stemninger med patinerede loppefund, mindre søer/lille vandløb, køkkenhave, lille havehus, flere siddepladser, bl.a. i orangeri. Mindre plantesalg.

Sidste have er Kongsdal i Søndersø, hvor vi drikker eftermiddagskaffe. Det er en 20.000 m2 parkagtig have med 500 m2 sø. Der er rododendron, stauder, roser samt mange formklippede træer og buske, heraf mange sjældne. Rundt om i haven er der mange hyggelige siddepladser.

Prisen dækker:
• Fri adgang til fire spændende haver • Gratis morgenkaffe/te og rundstykke i bussen • Gratis eftermiddagskaffe/te og kage • 450 km transport med chauffør (så man kan snakke, læse eller tage en lur) • Stor bus med klimaanlæg og toilet

Der er bindende tilmelding (først-til-mølle).
Tilmelding er gældende, når beløbet er modtaget.
Turen aflyses ved mindre end 30 deltagere.
Betaling: Bankoverførsel til Rønde Sparekasse: 9354  0001800004 eller MobilePay nr.: 61874
HUSK på betalingen at skrive dit navn, og at det er betaling for bustur - ellers kan kasseren og arrangøren ikke få det til at passe.

Medbring: Egen frokost og drikkevarer

Afgangstidspunktet er præcis klokken 7. Ellers kan vi ikke nå det hele.
Hjemkomsttidspunktet er cirka, men vi gør, hvad vi kan, for at holde det.

 

Adresse 
Rønde Busterminal
Ceresvej 2
8410 Rønde
Kontaktperson 
Lisbeth Rosdahl
30426416
Tilmeldingsfrist 
1. august 2020
Antal deltagere 
80