Gå til hovedindhold
Arrangement - Julearrangementer

AFLYST - Juledemonstration 2020

Kom og oplev Jonas Jensens fantastiske blomsterunivers og lad dig inspirere på en ny og anderledes måde.

Info

Hvornår 
04. november 2020
19:00 - 22:00
Pris 
Kr. 100,-
Medlemspris 
Kr. 80,-
Afdeling/kreds 
Sindal og omegn

_______________________________________________________________________

Bestyrelsen for Sindal og Omegn Havekreds ser sig desværre nødsaget til at aflyse dette arrangement, da vi ikke har mulighed for at afvikle det på forsvarlig vis grundet situationen omkring Corona.
_______________________________________________________________________

Det er med store forventninger Havekredsen i år byder velkommen til Jonas Jensen Blomsterdesign fra Ålborg. Jonas har kreeret buketter til Dronning Margrethe og andre kendte og er ligeledes kendt fra tv. Han er ivrig deltager i konkurrencer i blomsterkunst, hvor han har vundet et Nordjysk mesterskab samt en flot femteplads i Danmarksmesterskabet. - han er en kunstner i konstant udvikling.

Jonas har i hjertet af Ålborg skabt en sansefuld oase i sin lille forretning, hvor man træder ind i hans frodige og fantasifulde blomsterunivers. Det er ikke kun blomsterkreationerne der er farvestrålende og livlige, Jonas sprudler af overskud og kreativitet og som selvudnævnt ”blomsterpusher” vil vi denne aften få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jonas vil give os indblik i skaberprocessen når vi ser tilblivelsen af hans smukke dekorationer og det vil kun være fantasien der sætter grænsen.

I løbet af aftenen vil der være amerikansk lotteri, hvor Jonas`smukke kreationer vil være en del af gevinsterne. Arrangementet er inklusiv kaffe/the med kage. 

Vi ses til en aften fyldt med juleglæde og inspiration til julens oppyntning.

Adresse 
Aflyst!
9870 Sindal
Kontaktperson 
Preben Nielsen
98935803
Antal deltagere 
0

Tilmelding ikke nødvendig