fbpx AFLYST - Kompost/Champost | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

AFLYST - Kompost/Champost

Grundet COVID-19, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse dette arrangement.

Info

Hvornår 
16. september 2020
19:00 - 21:30
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Sindal og omegn

AFLYSNING!

Som alle nok har erfaret, har der de seneste uger været en general opblusning af smittespredningen af COVID-19 i Danmark. Med baggrund i denne kedelige udvikling, har en enig bestyrelse for Sindal og Omegn Havekreds besluttet, at aflyse dette arrangement omkring Champost.

Vi er kede af, at vi endnu engang må aflyse et af vores spændende arrangementer, men vi finder mest ansvarligt, både i forhold til arrangører, deltagerer men også det omkringliggende lokalsamfund.

Klik gerne her for at læse mere om Champost og naturgødet jordforbedring.

_____________________________________________________________________
Igen i år slår Landlyst Plantecenter dørene op for os til en hyggelig aften, som bliver i deres nye butik. Denne aften står det i den gode jords tegn nærmere bestemt det danske naturprodukt Champost, som blandt andet er fri for spagnum, for at bevare vores moser. Søren Goul fra Champost vil fortælle os om alle de gode egenskaber, der er ved deres produkter, ligesom alle spørgsmål er velkomne.

Der vil denne aften være gode rabatter på dette produkt. Plantecentret og Havekredsen er værter med kaffe/the og kage. Arrangementet er gratis og alle er hjerteligt velkomne. Tag naboer og venner med.

 

 

 

Adresse 
Ulstrupvej 9
Ilbro
9800 Hjørring
Kontaktperson 
Preben Nielsen
51 36 98 13
Antal deltagere 
0

Tilmelding ikke nødvendig